NG Coiffure

 

NG Coiffure is een 100% natuurlijk kapsalon gevestigd in Schaarbeek. Het is een familiebedrijf waar de knowhow van generatie op generatie wordt doorgegeven. NG, dat zijn Natalie en Gilles, moeder en zoon, werken samen om uw haar en hoofdhuid de beste verzorging te geven met biodynamische producten waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door het merk O-way. NG coiffure is een van de eerste biologische kapsalons in Brussel.

 

Biologische haarverzorging, de core business van NG Coiffure

 

Tijdens haar 35 jaar ervaring in het kappersvak is Natalie zich geleidelijk aan bewust geworden van het belang van biodynamische en biologische producten in de haarverzorging. Ze is zelf allergisch voor bepaalde conventionele producten en heeft net het nieuwe NG Coiffure concept gelanceerd waarbij alle behandelingen gebaseerd zijn op respect voor het haar en de hoofdhuid. De basis van dit concept is het gebruik van natuurlijke en biologische producten voor het wassen, knippen, föhnen en kleuren.

Kwaliteit

In ons salon zal uw snit steeds tot in de puntjes verzorgd zijn. We gebruiken enkel kwaliteitsvolle producten die u en uw haar ten goede komen. Daarbij zijn onze kappers en kapsters speciaal opgeleid om uw droomkapsel te realiseren – van een nieuw zomerkleurtje, tot een verfrissend coupe of een uniek kapsel voor een bijzonder evenement.

Klantvriendelijkheid

We garanderen onze klant steeds een aangename ervaring in het salon. Elke dag staan wij met een glimlach en een warme ontvangst voor u klaar. Ons professioneel team maakt van uw bezoek een echte belevenis.

Persoonlijke service

Samen met u kunnen we de perfect snit voor u vinden. U kan steeds rekenen op uw favoriete behandeling met veel zorg en een glimlach. U bent onze prioriteit. Van het moment dat u in zich in onze kappersstoel vleit, tot het moment dat u tevreden buiten loopt met het kapsel dat u altijd al wilde.

Adres

Guillaume Kennisstraat, 53
1030 Schaerbeek

E-mail

kennie.odeurs@telenet.be

Telefoon

+32 215 20 78

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag 9:00 - 18:00

Donderdag 9:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 9:00 - 15:00

Zondag gesloten

Neem contact op